Web3-Prosjekt

ANOTHERBLOCK SLIPPER The Weeknds sang "Acquainted" SOM NFT MED PRODUSENT DANNYBOYSTYLES

anotherblock har gått fra idé til vellykket lansering i løpet av få måneder. De ga ut sin første NFT, som ble utsolgt på få minutter og i dag slipper de The Weeknds hit «Acquainted», som selskapet mener vil være en av de mest betydningsfulle NFT-slippene i musikkhistorien. Vi snakket med Michel Dahlberg Traore om hva som har skjedd siden sist samtale.
ANOTHERBLOCK SLIPPER The Weeknds sang "Acquainted" SOM NFT MED PRODUSENT DANNYBOYSTYLES
Du leser:  
ANOTHERBLOCK SLIPPER The Weeknds sang "Acquainted" SOM NFT MED PRODUSENT DANNYBOYSTYLES

Hvem er anotherblock?

Vi møtte gjengen på anotherblock i vår for å snakke om musikk og Web3. Davi sist snakket med Michel, administrerende direktør og medgründer, hadde de nettopp startet anotherblock (les artikkelen her). Selskapet ble grunnlagt av Filip Strömsten og Sebastian Ljungberg med den hensikt å gjøre det enkelt å kjøpe og selge musikk NFT-er.

"Jeg vil gjerne referere til oss som et kollektiv av musikkeiere. Målet er å skape et globalt fellesskap av musikkelskere som ønsker å eie musikk som er aktivert av NFT-er," forklarte Michel.

Vi vil gjerne vite hvordan det går og hva som har skjedd de siste månedene?

Vi lanserte og gjorde vår første slipp med R3HAB og Laidback Luke i slutten av august, og det ble en stor suksess.
"Slippet vårt med R3HAB og Laidback Luke ble utsolgt på få minutter og ble en av månedens største NFT-musikk-utgivelser over hele verden." 

Neste slipp med The Weeknds fantastiske R&B-hit "Acquainted" er allerede i kveld, via hans mangeårige produsent DannyBoyStyles som vi gleder oss til å gi ut.

DannyBoyStyles
Hva har vært mest overraskende under reisen deres de siste månedene?

Vi har fått mye interesse fra Japan, som opprinnelig ikke var et målmarked for oss. Omtrent en femtedel av Discord-fellesskapet vårt er fra Japan, og det har vokst organisk siden vi begynte å kommunisere før første slipp, noe som er veldig moro. 

Hva har vært den tøffeste og beste delen av denne reisen? Hva har virkelig gått galt?

Heldigvis har ingenting gått galt. Vi har satt sammen et fantastisk team, så den mest underholdende delen har vært å lansere og feire våre første suksesser sammen. Samtalene vi har hatt med bransjemedlemmer, både musikkskapere og plateselskaper, som ser hvordan de kan dra nytte av en annen blokk og bidra til utviklingen av fremtidens musikkindustri ved hjelp av Web3.

Dere har hentet inn mange store, globale musikkskapere som har lansert musikk-NFT-er gjennom plattformen deres, hva er deres tanker om musikk i Web3?

Produsentene, artistene og låtskriverne som jobber med oss, gjør det fordi de ser den positive innvirkningen vi har på musikkindustrien. Delvis på den økonomiske siden, hvor vi skaper en helt ny inntektsstrøm. Delvis på grunn av forholdet mellom fans og musikk, og hvordan NFT-er kan bringe dem nærmere enn noen gang. Musikkindustrien lider fortsatt av en alvorlig mangel på åpenhet, og teknologien vår gjør det helt klart hvem som eier hva og hva det innebærer. Mange ser på dette som et friskt pust og et nytt nivå av frigjøring. Det er avgjørende at vi samarbeider tett med dem for å utvikle tilbudet vårt.

Dere har bygget deres egen markedsplass, hvordan har den reisen vært?

Vi harikke opprettet vår egen markedsplass, men vi har laget kontrakter som gjør at NFT-er kan preges på anotherblock.io. Annenhåndsmarkedet selger for tiden på Opensea, Looks Rare og andre aggregatorer. Vi undersøker muligheten for å etablere en markedsplass.

 

Hva er fokuset deres til neste år?

Vårt primære fokus er å fortsette å gi ut høykvalitets musikk-NFT-er på månedlig basis. Vårt første fokus var på USA og Storbritannia, men vi jobber nå med åutvide vår internasjonale kompetanse i Asia.

Siste spørsmål - hvem er drømmeartisten dere håper å gi ut en musikk-NFT med?

"Vår nåværende utgivelse med en sang av The Weeknd er virkelig en drøm som går i oppfyllelse for oss. Ellers er jeg en skamløs Kanye-fan, så en sang fra «MyBeautiful Dark Twisted Fantasy» ville ikke vært malplassert!»

Vil du vite mer om anotherblock eller interessert i å kjøpe NFT-ene deres? Sjekk ut nettsiden deres, Twitter og Instagram!