Web3-Prosjekt

Banebrytende drikke-NFT-er i Norden – Lansering av Arctic Blue Legacy NFT

I USA har store drikkevareselskaper som Budweiser og Coca-Cola lansert drikke-NFT-er. Det er nå opp til våre egne finske Arctic Blue Beverages å være banebrytende innen drikke-NFT-er i Norden, les alt om det her.
Banebrytende drikke-NFT-er i Norden – Lansering av Arctic Blue Legacy NFT
Du leser:  
Banebrytende drikke-NFT-er i Norden – Lansering av Arctic Blue Legacy NFT

Arctic Blue Beverages begynte med en sprø idé om å fange den arktiske naturen på en flaske. Arctic Blue Beverages verdsetter håndverk, design og kvalitet, noe som har resultert i at produktene deres har fått internasjonal anerkjennelse.

Arctic Blue Legacy Gin er selskapets siste produkt på markedet. Produktet er håndlaget i Finland og lagret på eikefat i 24 måneder. Arctic Blue Legacy kombinerer Timo Sarpanevas verdenskjente glassdesign med mesterbrenner Asko Ryynänens internasjonalt anerkjente profesjonalitet. Arctic Blue Legacy har mottatt de høyeste internasjonale anerkjennelsene ved International Wine and Spirit Competition 2021 og San Francisco World Spirits Competition 2022.

Det er på tide å introdusere Arctic Blue til Metaverse.

Legacy-flaskens unike design er basert på E415-prototypearbeidet designet i 1976 for Iittala av den internasjonale designstyrken Timo Sarpaneva (1926-2006). Den prestisjefylte trekassen til Legacy er inspirert av Sarpanevas skulptur, Gateway to Dreams. Designene hans har blitt subtilt tilpasset nye bruksområder i samarbeid med Sarpaneva Design og Infinity, og har født Arctic Blue Legacys utseende. NFT er tilgjengelig i 3000 minutter, og godkjenningslisten er nå tilgjengelig.

Vi liker NFT fordi den har en rekke verktøy. Som innehaver har du tilgang til arrangementer for kun holdere, som smaksprøver, god mat og turer. Du vil også motta stemmerett for fellesskapet, for eksempel å velge det første stedet for et innehaverarrangement, og vil naturligvis bli en integrert del av Arctic Blue Beverages Web3 Community. Det faktum at NFT er sammenkoblet med et fysisk produkt, nemlig en Arctic Blue Legacy Gin i begrenset opplag, er kanskje det mest imponerende aspektet. Ginen ble lagret på eikefat i 24 måneder etter å ha blitt laget av ville bær og planteekstrakter funnet under de finske isbreene. Når du bruker kjøpsretten din på en fysisk flaske, forvandles NFT fra en lukket til en åpnet flaske.

Lukket boks

Åpnet boks

Godkjenningslisten for NFT, som vil bli preget på Ethereum-blockchain, er nå åpen. Vi er veldig spente på å følge prosessen med at Norden går inn i det store stadiet av NFT-drikkevare.

Følg Arctic Blues reise inn i web3 på Twitter.