Guider

Hvilken lommebok bør jeg velge for Ethereum i 2022?

Hvis du har prøvd å komme inn i metaverset og kjøpe NFT-er, har du sikkert lagt merke til at du trenger en kryptolommebok på 99% av markedsplassene. Å velge hvilken lommebok som skal brukes er ikke helt klart, men ikke bekymre deg! I denne artikkelen vil vi gi deg en kort liste over lommebok alternativer for å bevare, sende og motta Ethereum.
Hvilken lommebok bør jeg velge for Ethereum i 2022?
Du leser:  
Hvilken lommebok bør jeg velge for Ethereum i 2022?

Digitale lommebøker er avgjørende for at du skal kunne kjøpe NFT-er og holde dem trygge! Vi mener at kriteriene for en god lommebok er følgende:

  • Kontroll over dine private nøkler
  • Evne til å handle og bevare
  • Brukervennlighet
  • Sikkerhet
  • Kompatibilitet med forskjellige nettlesere

Hvis lommeboken din ikke har funksjonene ovenfor, er tokenene dine utsatt. Men ikke stress, alle lommebøkene under krysser av i boksene over, så det er bare å velge og vrake her. Hvis du ennå ikke har kjøpt noen Ethereum, sjekk ut vår guide med våre testede anbefalinger om kryptobørser 2022 her.

MetaMask

Du kan ikke skrive en liste over de beste Ethereum-lommebøkene uten å nevne den mest populære og brukte, nemlig MetaMask. Lommeboken representert av den ikoniske reven fungerer som en nettleserutvidelse som gir deg tilgang til Ethereum-nettverket. Gjennom MetaMask kan du bevare og sende Ethereum, samt samhandle med applikasjoner og smarte kontrakter på Ethereum-nettverket. MetaMask støtter også Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Optimism, KCC og flere testnettverk. MetaMask har ingen kontroll over noen av dine personlige opplysninger eller data, men alt holdes kryptert i nettleseren din. Dette betyr at hvis du mister tilgangen til MetaMask og må gå inn på nytt, er den eneste måten å gjøre det på med den hemmelige gjenopprettingsfrasen. Hold den trygg, vi har personlig tapt gjenopprettingsfraser og det er ikke gøy!

Coinbase Wallet

Coinbase Wallet ble startet i 2018 av kryptobørsen Coinbase. Lommeboken har eksplodert i popularitet på grunn av sin brukervennlighet, og bruker du allerede Coinbase fungerer denne lommeboken som en drøm. Lommeboken støtter transaksjoner med flere forskjellige kryptovalutaer. Dessverre ikke åpen kildekode, men eies av Coinbase. Selv om Coinbase historisk sett har blitt offer for ulike hacks, har lommebokkoden aldri vært sårbar. På toppen av det kan det legges til at Coinbase har svært høy sikkerhet på sin handelsplattform, og til og med har forsikring mot større hacks. 

Hvis du vil prøve Coinbase Wallet, kan du installer den her!

MyEtherWallet

MyEtherWallet er en litt mer teknisk og mindre populær lommebok enn MetaMask og Coinbase Wallet, men er ikke dårligere for det. MyEtherWallet er åpen kildekode og til glede for de mer teknisk orienterte leserne kan du både samhandle med og skrive smarte kontrakter via lommeboken. MyEtherWallet ble hacket i 2018. I hacket ble brukere sendt til en phishing-side hvor de oppga gjenopprettingsfrasen. Siden den gang har imidlertid lommeboken vært sikker, lærdommen er å ALDRI gi opp den hemmelige gjenopprettingsfrasen til noen. MetaMask eller MyEtherWallet vil aldri be om den setningen, så hold den for deg selv, ALLTID! MyEtherWallet inneholder både en BTC / ETH swap-funksjon og en ETH / FIAT swap-funksjon, hvor du kan konvertere din ETH til euro eller chf.

Felles for lommebokene ovenfor er at de alle er kompatible med en maskinvarelommebok. For å øke sikkerheten anbefaler vi at du skaffer deg en f.eks. Ledger eller Trezor for å sikre at kryptografen din holdes trygg! Hvis du vil lese mer om kjøp av krypto eller NFT-er, sjekk ut disse artiklene: