Web3-Prosjekt

Kryptovalutas egen sammenligningsservice - en gjennomgang av CryptoRunner

Visste du at krypto har sin egen sammenlignings-tjeneste? I denne guiden vil vi fortelle deg alt du trenger å vite om CryptoRunner
Kryptovalutas egen sammenligningsservice - en gjennomgang av CryptoRunner
Du leser:  
Kryptovalutas egen sammenligningsservice - en gjennomgang av CryptoRunner

Hvis du har handlet for klær, elektronikk eller annet på nettet og prøvd å sammenligne priser, har du sannsynligvis besøkt Pricerunner en gang. Det du kanskje ikke visste, er at crypto har sin egen sammenligningsservice, kalt CryptoRunner. På CryptoRunner kan du sammenligne crypto-priser, utvekslingsvalg og kostnader på forskjellige børser for å finne den beste prisen og den beste børsen for deg. Vi har prøvd CryptoRunner og skrevet en anmeldelse.

Bakgrunn

CryptoRunner eies av det svenske selskapet Optimizee AB. Optimizee fokuserer på å gi informasjon og utdanning til sine kunder om investeringer og finans. I tillegg til CryptoRunner, eier Optimizee også InvestoRunner og TradingRunner, som sammenligner og underviser brukere om investerings- og handelsplattformer. Nettstedene mottar over 400 000 månedlige lesere og har utviklet partnerskap med over 50 selskaper i handels- og investeringsbransjen.

CryptoRunners Tilbud

Når det kommer til tilbud, er det ikke noe mangel på CryptoRunner. Siden samler priser for tusenvis av kryptoer i lokale valutaer (NOK, DKK, SEK, EUR, etc.). Når det gjelder kryptobørser, sammenligner CryptoRunner 14 forskjellige børser, inkludert Binance, Coinbase, Trijo, Safello og Kriptomat. CryptoRunner sammenligner disse børsene basert på tjenester, innskudds- og uttakskostnader, avgifter og spredninger. En ting vi tror kan legges til sammenligningen er utvalget av kryptotilbud per børs. Det er relativt enkelt å navigere til listen over kryptobørser, og du kan se hele listen her.

Brukeropplevelsen

Det er relativt enkelt å kjøpe krypto gjennom CryptoRunner. Det er verdt å merke seg at CryptoRunner ikke har egen børs eller lagringsservice, men fungerer i stedet som en sammenlikningstjeneste og referanse til andre kryptobørser og lommebøker. Når du skal kjøpe krypto, vil menyen se slik ut som bildet nedenfor:

For å finne den beste børsen for deg, må du først velge kryptoen du vil kjøpe. Du kan velge mellom 17 kryptovalutaer eller "annen kryptovaluta". Deretter velger du betalingsmetoden, som inkluderer Klarna, Kort, Bankoverføring, Paypal, Neteller og Skrill. Når du klikker på "åpne konto", vil CryptoRunner ta deg til kryptobørsen som best passer dine valg basert på valutaen og betalingsmetoden du har valgt.

Merk at hvis du velger "annen valuta", vil betalingsmetoden være Bitcoin og børsen du blir henvist til være Binance. Binance er en av børsene med størst utvalg av kryptovalutaer.

Som en bonus har CryptoRunner også et stort bibliotek med ressurser for å lære mer om krypto. De har guide om NFT, Bitcoin, Web3, Metaverse, skatt osv. Dette er perfekt for nybegynnere og de som vil lære mer om grunnlagene i bransjen.

Avgiftstrukturen

CryptoRunner tar ikke betalt for transaksjonsgebyrer for kjøpene dine av kryptovaluta, men fungerer som en "affiliate", det vil si at de blir betalt av kryptobørsene de refererer deg til. CryptoRunner sammenligner kostnadene til børsene de refererer til, og du kan se om kostnaden er lav, middels eller høy. Selv om dette er en god indikator, synes vi at handelskostnadene kunne spesifiseres og sammenlignes enda mer klart!

Konklusjon

CryptoRunner er en veldig god tjeneste for nybegynnere som ønsker klarhet på hvor og hvordan man kjøper kryptovaluta. Hvis du vet at du vil bruke Swish for å kjøpe Bitcoin for 7000 NOK, er CryptoRunner perfekt for deg da de vil være i stand til å anbefale den riktige børsen som møter dine spesifikke krav!

Les mer her.