Fortellinger

Ledger lanserer ny maskinvarelommebok - av iPod-designer

Ledger er på et oppdrag for å levere digital sikkerhet i verdensklasse! Mens de allerede har lykkes to ganger med Ledger Nano X og Ledger Nano S Plus, har de nå laget en enda mer sofistikert enhet - Ledger Stax!
Ledger lanserer ny maskinvarelommebok - av iPod-designer
Du leser:  
Ledger lanserer ny maskinvarelommebok - av iPod-designer

Launch

Ledger Stax er selskapets mest avanserte og tilpassbare lommebok til dags dato. Med denne nye Ledger er brukerens sikkerhet kompromissløs. Som sitert av designeren bak iPoden og nå Ledger Stax, Tony Fadell; "Å grave i Ledgers velprøvde sikkerhetsteknologi og prøve alle de 'beste' maskinvare lommebøkene der ute overbeviste meg om å bygge en neste generasjons enhet med Pascal, Ian og det fantastiske Ledger team”. Lanseringen av Ledger Stax forventes i løpet av første kvartal 2023. Selv om du ikke kan vente, kan du allerede forhåndsbestille din på Ledger.com.

P.s; hver Ledger Stax kommer med ekstra fordeler som et Infinity Pass, som gir en gratis NFT akkompagnert av fremtidige verktøy. Kjøperen vil også være i stand til å prege på Ledger Market, og dermed låse opp eksklusive NFT-er fra håndplukkede artister.

Med Web3s enorme globale tilvekst har sikkerhet blitt et stadig viktigere diskusjonstema - spesielt etter nedgangen til den da betrodde FTX. Ledger-merket har et rykte som en av de mest vellykkede maskinvare lommebøkene på markedet. Med +5 millioner solgte Ledgers, har ikke en eneste blitt hacket, ifølge administrerende direktør og styreleder Pascal Gauthier. Dette kommer ikke som et sjokk, siden systemet er "drevet av Secure Element-brikken og Ledgers proprietære OS". Den er også støttet av år med kamptester utført av noen av de mest kompetente sikkerhetsekspertene i bransjen.

Den nye Ledger legger ikke bare til et lag med sikkerhet, men tilbyr en sømløs opplevelse for brukeren mens den lagrer NFT-er og +5000 mynter. Med ekstra funksjoner har Ledger økt tilkoblingsmuligheter, ved å bruke Bluetooth for å koble til macOS og Windows, og USB C for å koble til Ledger Live Mobile-appen som er tilgjengelig på iOS og Android. Tilkoblingen vil gjøre det mulig for Ledger å koble til Ledger Connect, selskapets kommende krypto lommebok utvidelse. Ledger har også trådløs lading. Avslutningsvis har Ledger offisielt utdaterte kabler. Dette setter Ledgers siste utvikling inn i en kategori for seg.

Ledger Stax-spesifikasjoner

 • Sikkerhet: Ledger EAL 5+ sertifisert sikkerhetselement
 • Dimensjoner: 85 mm x 54 mm x 6 mm - ikke tykkere enn fem stablede kredittkort
 • Vekt: 45,2 gram
 • Skjermtype: Buet E-blekk (opptil 16 grå) - største skjerm til dags dato , berøringsskjerm
 • Skjermoppløsning: 672 x 400 piksler
 • Tilkobling: Bluetooth (5.2) & USB C
 • Qi trådløs ladelagring
 • : NFT-er, 5000+ mynter
 • Støtte: Ledger Live App-støtte
 • Kompatibilitet: macOS & Windows, iOS & Android
 • Tilpassbar: Tilpass ved å angi favoritten din NFT som låseskjerm og navngi enheten.

Cheery on Top

Som den muntre på toppen, i forhold til tidligere Ledgers, kan denne tilpasses. Mens hovedboken kun er tilgjengelig i romgrå - kan kunden velge et hvilket som helst bilde, som en NFT, for å gjøre hovedboken virkelig personlig. Til og med eierens navn kan legges til på siden, og skaper en 1:1 unik Ledger-lommebok. Som Tony Fadell sa "Vi trenger en brukervennlig ... nei! Et "brukerherlig" verktøy for å bringe digital aktivasikkerhet til resten av oss, ikke bare nerdene.» - dette er Ledger for alle!

Er Ledger fremtidens Apple of Web3?

Etter å ha etablert seg som den ledende Web3-maskinvare lommeboken, er Ledger på en reise til historiebøkene. Å bli markedsdominator er alt annet enn enkelt, i et marked som forventes å nå 1,72 milliarder dollar innen 2030. 

Likevel klarer ledger å forholde seg til den bredere befolkningen - en reise Stax bidrar til ved å appellere til et publikum av Web3-innfødte og ikke-innfødte - å sette sammen en jevnere ombordstignings opplevelse for massene.

Med skeptikere som fokuserer på sikkerhetsaspektet som den primære hindringen for massetilpasning, vil det å erkjenne disse bekymringene være nøkkelen til å frigjøre potensialet til Web3. Dermed vil det å overvinne barrierene knyttet til de tekniske aspektene, inkludert startfraser, lommebøker, passord og transaksjoner, presse Web3 inn i en ny æra!