Guider

De mest etablerte kryptobørsene akkurat nå

Lurer du på hvilken kryptobørs du bør bruke for din handel? Vi har testet og rangert de beste kryptobørsene for svensker akkurat nå.
De mest etablerte kryptobørsene akkurat nå
Du leser:  
De mest etablerte kryptobørsene akkurat nå

Som du sikkert har forstått, er vi på NFT.no ekstremt opptatt av NFT-er og utforsker potensialet bak dem.

Vi vil at du skal være med på reisen vår og lære om NFT-er og hvordan du kan bruke dem i hverdagen. MEN for å komme i gang med NFT-handel må du først skaffe deg litt kryptovaluta.

Den enkleste måten å gjøre dette på er via en sentralisert kryptobørs. Nedenfor har vi samlet de fem beste børsene hvor du kan handle krypto for å kunne kjøpe NFT-er.

Basert på følgende kriterier: 
  1. Brukervennlighet
  2. Sikkerhetsavgifter
  3. kryptobørsene
  4. Utvalg av tokens (typer valutaer)

Coinbase

Coinbase er en av verdens mest populære kryptobørser. Coinbase ble grunnlagt i 2012 og børsnotert i 2021. I dag har Coinbase 89 millioner verifiserte brukere. Coinbase har en intuitiv brukerplattform og et bredt utvalg av guider i opplæringsplattformen deres "Coinbase Learn", hvor du kan lære mer om blokkjeder og Web3, noe som gjør det til en av de beste børsene å starte på.

Coinbase er også en sikker plattform og har forsikring mot hackere. Forsikringen gjelder imidlertid ikke dersom en tredjepart har tilgang til din spesifikke konto eller passord, men gjelder situasjoner der Coinbase-databaser er utsatt for hacks. Coinbase har litt flere tokens enn Safello.  

Hvis du er ny innen krypto og NFT og ser etter et litt bredere utvalg, er dette det rette stedet for deg.

Best for: Nybegynnere

Brukervennlighet: 9/10

Avgifter: 2% maker / 2% taker

Sikkerhet: 10/10

Utvalg av tokens: 7/10

Crypto.com

Crypto.com har i løpet av det siste året, gjennom sin aggressive markedsføring, blitt en av de mest kjente merkene i kryptosfæren. Gjennom spennende partnerskap har de bl.a. dukket opp på UFC og Paris Saint-Germains trøyer, noe som skapte en stor spredning av merket. Crypto.com tilbyr flere forskjellige kryptovalutaer, kredittkort for krypto og staking- programmer med sin egen token $CRO for lavere avgifter. Crypto.com har en veldig god mobilapp hvor du kan kjøpe NFT direkte med kredittkort. Hvis du er kjent med krypto fra fortiden og ønsker å fortsette reisen, er dette et godt valg for deg. 

Best for: Erfarne brukere 

Brukervennlighet: 8/10 

Avgifter: 0,4%

Sikkerhet: 9/10

Token Range: 8/10

Crypto.com recension] - få $25 startkapital - Den ultimata kryptoappen

‍ ‍ Binance

For den mer avanserte traderen som også ønsker å handle altcoins (valutaer i tillegg til de mest populære) er Binance det perfekte stedet. Binance ble grunnlagt av kryptoprofilen CZ i 2017 og er den største kryptobørsen på handelsbasis. I tillegg til et veldig bredt spekter av tokens har Binance også en lanseringsplattform hvor du kan investere i nye prosjekter før de blir notert på kryptobørser, samt en NFT-markedsplass som støtter transaksjoner på Ethereum og Binances egen blokkjede Binance Smart Chain. I likhet med Coinbase Learn har Binance et Academy, som nå også er tilgjengelig på svensk! Hos Binance Academy kan du lære alt om blokkjeder og krypto. Ideell for deg som ønsker å fordype dine kunnskaper i faget.

‍Best for: Avanserte brukere

Brukervennlighet: 8/10

Avgifter: 0,1 %

Sikkerhet: 8/10

Token Range: 10/10

Binance's Commitment to Compliance and User Protection | Binance Blog

‍ Vi håper du finner guiden nyttig og at vi har klart å støtte deg på reisen din i Web3!